Καφές φίλτρου με γεύσεις - ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΦΕΣ 1901

Καφές φίλτρου με γεύσεις

Νοέμβριος, 2017

Σιγά-σιγά φτάνουμε στην καρδιά του χειμώνα, η θερμοκρασία πέφτει, η βροχή και το κρύο κάνουν την εμφάνισή τους… Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφήσεις πίσω τα κρύα ροφήματα και να ετοιμάσεις ένα ζεστό, αχνιστό καφέ με πλούσιο άρωμα και ιδιαίτερη γεύση που θα σε συντροφεύσει στο κρύο.

Οι λάτρεις του καφέ έχουν κατατάξει τον καφέ φίλτρου στην πρώτη θέση των προτιμήσεων τους εδώ και χρόνια. Το αξεπέραστο άρωμα του καφέ φίλτρου Ριζόπουλος και η μοναδική του ποιότητα οφείλονται στο εκλεκτό χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους καφέ.

Ο Καλύτερος Καφές Φίλτρου

Δεν θα σε κουράσω ξανά με λεπτομέρειες για τον τρόπο παρασκευής του καφέ φίλτρου, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για το ισορροπημένο χαρμάνι από Arabica και Robusta, που προσφέρουμε στο καφεκοπτείο στο προηγούμενο post εδώ και να μάθεις πώς μπορείς να φτιάξεις εύκολα γευστικό και απολαυστικό καφέ φίλτρου στο σπίτι.

Σήμερα, προτιμώ να σου μιλήσω για κάτι διαφορετικό το οποίο μπορείς να βρεις στο καφεκοπτείο μας ή να το παραγγείλεις ηλεκτρονικά μέσω του eshop μας: τον αρωματικό καφέ φίλτρου με διάφορες γεύσεις.

Το εκλεκτό χαρμάνι που χρησιμοποιούμε στον καφέ φίλτρου προκύπτει από τον ιδανικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων από τη Γουατεμάλα, την Κολομβία, την Ινδία και άλλες χώρες Φέτος το χειμώνα, το άρωμά του γίνεται ακόμη καλύτερο με την προσθήκη διαφόρων γεύσεων.

Αρωματικός Καφές Φίλτρου

Μπορείς να διαλέξεις τις γεύσεις που σου αρέσουν ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων και συνδυασμών και να απολαύσεις έναν διαφορετικό καφέ φίλτρου για κάθε μέρα του χειμώνα.
Οι γεύσεις που μπορείς να βρεις στο καφεκοπτείο μας είναι: βανίλια, φουντούκι, καραμέλα, amaretto, σοκολάτα, Irish cream, καθώς και έτοιμοι συνδυασμοί, όπως βανίλια με φουντουκι, κανέλα με φουντούκι και σοκολάτα με φουντούκι. Επίσης, μην ξεχνάς ότι μπορείς να φτιάξεις τους δικούς σου συνδυασμούς επιλέγοντας όσες γεύσεις επιθυμείς και να απολαύσεις τον καφέ σου με τη δική σου προσωπική συνταγή και την εγγυημένη ποιότητα στη γεύση που σου προσφέρει το χαρμάνι του καφεκοπτείου μας.