Πολιτική Απορρήτου | Καφές Ριζόπουλος

Πολιτική Απορρήτου

Γενικά

Στο rizopoulos-coffee.gr, διασφαλίζουμε ότι οι χρήστες επωφελούνται από τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες μας στο διαδίκτυο.

Η πολιτική απορρήτου περιγράφει το είδος των πληροφοριών που ενδέχεται να συγκεντρώσουμε κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο μας, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, πότε μπορούμε να αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις πληροφορίες σας.

Αυτή η πολιτική απορρήτου δεν ισχύει για άλλες εταιρείες ή οργανισμούς που μπορεί να συνδέονται με εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις ενέργειες και τις πολιτικές απορρήτου των ιστότοπων τρίτων μερών.

Με την επίσκεψη στις τοποθεσίες μας, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου μας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των cookies και των παρόμοιων ηλεκτρονικών εργαλείων.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε ή να τροποποιούμε την πολιτική απορρήτου κατά καιρούς χωρίς προειδοποίηση. Θα αποδεχτείτε τις αλλαγές. Εάν σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε τις τροποποιήσεις ή αλλαγές αυτής της πολιτικής απορρήτου, θα σας παράσχουμε πληροφορίες και προτάσεις για τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση αυτή.

Πώς χρησιμοποιούν οι ιστότοποι τα cookies και άλλες τεχνολογίες εντοπισμού;

Όπως και πολλοί ιστότοποι, χρησιμοποιούμε cookies, web beacons και παρόμοιες τεχνολογίες για να καταγράψουμε τις προτιμήσεις σας, να παρακολουθήσουμε τη χρήση των ιστοτόπων μας και την έκθεσή σας στις online διαφημίσεις μας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις τεχνολογίες για να παρακολουθήσουμε την κυκλοφορία, να βελτιώσουμε τους ιστότοπους και να διευκολύνουμε ή / και να σχεδιάζουμε τη χρήση σας.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά εάν προτιμάτε, μπορείτε συνήθως να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησης για να απενεργοποιήσετε ή να απορρίψετε τα cookies. Εάν διαγράψετε τα cookies σας ή εάν ορίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού να απορρίψει τα cookies, ορισμένες λειτουργίες των ιστότοπων ενδέχεται να μην λειτουργούν ή να μην λειτουργούν όπως έχουν σχεδιαστεί.

Επίσης, χρησιμοποιούμε το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που παρέχεται από την Google, Inc. (“Google”) στους ιστότοπούς μας. Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies ή άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για να μας βοηθήσει να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν και να χρησιμοποιούν τους ιστότοπους, να συντάσσουν αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα των ιστοτόπων και να παρέχουν άλλες υπηρεσίες σχετικές με τη δραστηριότητα και τη χρήση των ιστότοπων. Πολιτική απορρήτου

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Google ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP, η ώρα επίσκεψης, αν είστε επισκέπτης που επέστρεψε και ποιος ήταν ο ιστότοπος παραπομπής. Οι ιστότοποι δεν χρησιμοποιούν το Google Analytics για τη συλλογή πληροφοριών που σας αναγνωρίζουν προσωπικά.

Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από το Google Analytics θα μεταδοθούν και θα αποθηκευτούν από την Google και θα υπόκεινται στις πολιτικές απορρήτου της Google.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Τα  προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην εγγραφή σας στο rizopoulos-coffee.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο προς εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του rizopoulos-coffee.gr και για λόγους βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).Η ευθύνη για την ακρίβεια των προσωπικών στοιχείων και πληροφοριών βαρύνει αποκλειστικά τον παρέχοντα αυτών.
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου rizopoulos-coffee.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους εμπορικής συναλλαγής και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

  • Όσον αφορά το τις ειδοποιήσεις από το rizopoulos-coffee.gr, αυτές αποστέλλονται στους πελάτες που έχουν δώσει τη συγκατάθεση τους βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τη προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
  • Όσον αφορά τις ηλεκτρονικές προσφορές προϊόντων ή υπηρεσιών, αυτές αποστέλλονται αφού πρώτα έχουν δώσει τη συγκατάθεση τους μέσω double opt-in βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τη προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του rizopoulos-coffee.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με τo rizopoulos-coffee.gr επιχειρήσεις, με σκοπό την ασφάλεια, την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, αντίρρησης ή οριστικής διαγραφής από την περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων(GDPR). Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών τους δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή ή ελλιπή. Τα μέλη τα οποία επιθυμούν να ενημερωθούν για τα προσωπικά τους δεδομένα που διατηρεί  το rizopoulos-coffee.gr ή την οριστική διαγραφή τους από την βάση δεδομένων της θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό αίτημα στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση sales[at]rizopoulos-coffee.gr μέσω του e-mail με το οποίο έχουν εγγραφεί στo rizopoulos-coffee.gr, στο οποίο να περιλαμβάνουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό τηλεφώνου τους, τα οποία θα πρέπει να συμφωνούν με τα στοιχεία που είναι εγγεγραμμένα στην βάση δεδομένων του rizopoulos-coffee.gr.
Για οποιαδήποτε τροποποίηση στοιχείων ή διαγραφή των στοιχείων που διατηρούν στο rizopoulos-coffee.gr υπεύθυνοι είναι οι εγγεγραμμένοι χρήστες αφού έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού.

Κάθε πελάτης με την αγορά του ή την εγγραφή του στο rizopoulos-coffee.gr δίνει την συγγατάθεση του να συμμετέχει σε ειδοποιήσεις, ηλεκτρονικές προσφορές προιόντων ή υπηρεσιών που απόστέλλονται από το rizopoulos-coffee.gr. Στην συνέχεια έχουν την δυνατότητα να επεξεργαστούν τα προσωπικά τους δεδομένα ή να διαγραφούν από τις λίστες ειδοποιήσεων.

Email και διαδικασίες

Τo rizopoulos-coffee.gr αποστέλλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το λογαριασμό (όπως ειδοποιήσεις κατάστασης παραγγελίας, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και άλλα) στην παρεχόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αποθηκεύουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για οσο παραμείνετε πελάτης μας.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες στην ενότητα διεύθυνση χρέωσης / αποστολής και μπορεί να την στείλουμε σε έναν μεταφορέα (courier) ή τραπεζικο ίδρυμα

Ορισμένα μέλη του προσωπικού μας ή / στο κατάστημά μας που κανουν χρηση της διαχειρισης, ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Εκτιμούμε το απόρρητό σας, έτσι ώστε η πρόσβαση στα δεδομένα να παρέχεται σε βάση ανάγκης για γνώση, προκειμένου να λειτουργεί το κατάστημα. Για παράδειγμα, ένας προμηθευτής λαμβάνει μόνο τα δεδομένα σας, αν παραγγείλατε κάτι από αυτον, έτσι ώστε ο πωλητής να μπορέσει να εκπληρώσει αυτή την παραγγελία.

Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το κατάστημά μας και θέλετε να καταργήσατε τα προσωπικά σας δεδομένα από τη βάση δεδομένων μας (ή αν θέλετε να λάβετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε και που σχετίζονται με το λογαριασμό σας), στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπική σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Δεν σκοπεύουμε όμως πραγματικά να καταχραστούμε τα δεδομένα σας σε καμία περίπτωση.

 

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Νοεμβρίου 2018