Αξιολογήσεις | Καφές Ριζόπουλος

Αξιολογήσεις

Σας ευχαριστώ γιατί μας κάνετε την κάθε ημέρα ξεχωριστή. 50 χρόνια κάθε πρωι, κάθε ημέρα ξεκινάει με καφέ Ριζόπουλος.

Τάκης
26-10-2017

Απίθανος καφές , άριστη ποιότητα , μεγάλη ποικιλία και άψογη εξυπηρέτηση!!!

corina
18-04-2017

Δεν τον γνωρίζα να πω την αλήθεια… αλλά από την ημέρα που τον δοκίμασα σε ένα φιλικό σπίτι..εχω ξετρελαθει για την γεύση του κ την μυρωδιά του… Συγχαρητήρια ειναι απίθανος

Αρετη
18-12-2016

Απίθανος καφές , άριστη ποιότητα , μεγάλη ποικιλία και άψογη εξυπηρέτηση!!!
Συγχαρητήρια!!!

Γιώτα
05-11-2016

Αν θες ποιοτικό καφέ, ο Ριζόπουλος είναι πολύ απλά μια σταθερά! Είτε μιλάμε για παραδοσιακές γεύσεις είτε για το κάτι διαφορερικό, ξεχωρίζει η αυθεντικότητα της γεύσης! Συνεχίστε να μας ξυπνάτε εύγευστα!!

Κωστής
24-10-2016

Δεν μπορείς να πας βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να μη σταματήσεις να αγοράσεις φρεσκοκομμένο καφέ στον Ριζόπουλο! Σταθερή αξία εδώ και χρόνια, και όχι τυχαία, αφού το έχουν υπέροχοι άνθρωποι! Ε, και δεν μπορεί να κρυφτεί, γιατί αν και σε σημείο καλά κρυμμένο, σε καλούν οι υπέροχες μυρωδιές!!!

Μαίρη Ι.
19-10-2016

Κλασικό πέρασμα για τους λάτρεις του καλού καφέ, αλλά και σημείο μύησης των νέων στην καθημερινή απόλαυση που μας κάνει συντροφιά όλες τις ώρες, ο “καφές Ριζόπουλος”, αυτή η ζεστή γωνιά στην καρδιά της Αθήνας, συνδυάζει μοναδικά την οικογενειακή εμπειρία με τις σύγχρονες μεθόδους, το μεράκι του παραδοσιακού με τη φρεσκάδα του νέου, την άριστη ποιότητα με την προσιτή τιμή, τη βαθειά τεχνογνωσία με το ζεστό χαμόγελο.

Ευχαριστούμε…
Συνεχίστε έτσι!

Αριστοτέλης
17-10-2016

Ίσως από τα ελάχιστα καφεκοπτεία της Αθήνας που κάνουν τη διαφορά. Η ποιότητα σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση και τις φιλικές τιμές, ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Συγχαρητήρια!

Go Στρέιτ ahead to Rizopoulos Coffee!

Αντώνης Χ
27-09-2016

Απλά………..ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!
Εξαιρετική η ποιότητα τόσο του φρεσκοκαβουρδισμενου καφέ αλλά και των ανθρώπων που σε εξυπηρετούν!
Συγχαρητήρια!

Σταυρούλα
21-09-2016

Αγαπημένο καφεκοπτείο στην καρδιά της Αθήνας! Εξαιρετικός καφές. Εκεί με πήγαινε ο παππούς, ο πατέρας μου και σε λίγο θα πηγαίνω εγώ τον ανηψιό μου!

Τάσος T
20-09-2016

Το μοναδικό καφεκοπτείο στην Αθήνα που μπορεί κάποιος να βρει αρίστης ποιότητας καφέ αλλά και γλυκά που τον συνοδεύουν.
Η μυρωδιά του φρεσκοκαβουρδισμενου καφέ κάνει όλο το τετράγωνο να μοσχοβολάει. Σας ευχαριστούμε που δεν έχετε ρίξει την ποιότητα, ιδιαίτερα στις εποχές μας.

Paris K.
19-09-2016

Κλασικό καφεκοπτειο στο κέντρο της Αθήνας, με φιλική και άμεση εξυπηρέτηση από νέους ανθρώπους που συνδυάζουν την παραδοσιακή ποιότητα με τις σύγχρονες απολαύσεις.

Γεύσεις και γλυκισματα για όλα τα γούστα και ηλικίες με άρωμα του χτες και τιμές… του σήμερα!

George T.
09-09-2016

Πείτε μας τη γνώμη σας

Υποχρεωτικό πεδίο

Πες μας τη γνώμη σου για εμάς!