Όροι χρήσης

Γενικά

Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος rizopoulos-coffee.gr, τη χρήση των δεδομένων αυτών από το rizopoulos-coffee.gr και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν γένει την εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το rizopoulos-coffee.gr δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος rizopoulos-coffee.gr. Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας ζητηθεί και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός κινητού τηλεφώνου, η χορήγηση των οποίων σημαίνει τη συναίνεσή σας στην τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα rizopoulos-coffee.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης των παρόντων Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών, πλην της δημοσίευσής τους στον οικείο τόπο της ιστοσελίδας του. Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος rizopoulos-coffee.gr, γίνονται όσοι προβαίνουν σε παραγγελία μέσω του ιστότοπου (website).

Περιγραφή των υπηρεσιών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα rizopoulos-coffee.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προβαίνει σε παραγγελίες κάνοντας χρήση μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα που καταχωρούνται κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας.

Κατά την διαδικασία παραγγελίας ζητούνται τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Πόλη, Περιφέρεια, Ταχυδρομικός κώδικας (Τ.Κ.), Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( e-mail) και Τηλέφωνο. Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τίθενται στη διάθεση του ηλεκτρονικού καταστήματος προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας του Πελάτη.

Χρήση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη

H συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών του, καθώς επίσης και για να αποστέλλονται οι παραγγελίες τους αλλά και για την παροχή ειδικών υπηρεσιών όπως (ενδεικτικά) ιστορικό παραγγελιών, προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος, διαφημιστικό υλικό κλπ.

To rizopoulos-coffee.gr δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του πελάτη.

O Πελάτης έχει οποτεδήποτε τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του rizopoulos-coffee.gr όλων των προσωπικών του δεδομένων που γνωστοποίησε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον:

  • έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του rizopoulos-coffee.gr.
  • δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του προς το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος rizopoulos-coffee.gr, υποχρεούται :

  • Να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του rizopoulos-coffee.gr, για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.
  • Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.
  • Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος rizopoulos-coffee.gr καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.
  • Να παρέχει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής του ως πελάτη.
  • Να παρέχει ορθά και αληθή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή και να διακόψει την παροχή αυτών προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, παρόντες όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα rizopoulos-coffee.gr δεν φέρει ευθύνη απέναντι στον Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

Προϊόντα και πληροφορίες – Ευθύνη του rizopoulos-coffee.gr

Το rizopoulos-coffee.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον Πελάτη από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος προερχόμενη από απώλεια ή καθυστέρηση λήψης ή μη λήψη ή αλλοίωση δεδομένων.

Oι πληροφορίες για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελούν και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή και γενικά οποιαδήποτε συμβουλή οποιουδήποτε επιστήμονα υγείας (π.χ. διαιτολόγου, διατροφολόγου κλπ.). Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες ή τις συστάσεις γιατρού ή αναγνωρισμένου επαγγελματία στον τομέα της υγείας, ούτε να παράσχουν διάγνωση, περίθαλψη, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Τα προϊόντα του rizopoulos-coffee.gr δεν προορίζονται για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη θεραπεία ασθενειών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα rizopoulos-coffee.gr δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν προβλήματα υγείας τα οποία προκύπτουν ως αποτέλεσμα των πληροφοριών που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Επίσης, να σημειωθεί ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις εικόνες των προϊόντων.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προτεραιότητα του rizopoulos-coffee.gr είναι η προστασία του δικαιώματος του καταναλωτή (επισκέπτη του website) για την απόρρητη σύνδεση (όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών κρυπτογραφούνται και μεταφέρονται κάτω από κανάλι επικοινωνίας HTTPS). Γι΄αυτό τον λόγο παρακάτω επεξηγούνται η πρακτική προστασίας του απορρήτου των δεδομένων καθώς και η έννοια και σημασία των παρακάτω όρων προκειμένου να γίνουν εύκολα κατανοητοί και αντιληπτοί και να μην δημιουργούνται υπόνοιες για πιθανή τυχόν διάρρηξη του απορρήτου της σύνδεσης.

Cookies

Το Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι κώδικα (δεδομένων) που αποστέλλεται στον περιηγητή (browser) του επισκέπτη από ένα web server και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του επισκέπτη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του επισκέπτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον επισκέπτη, αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις/ρυθμίσεις του.

Το website rizopoulos-coffee.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του επισκέπτη. Επιπροσθέτως η συνεργασία του rizopoulos-coffee.gr με υπηρεσίες που μεταξύ άλλων είναι: Google Analytics, DoubleClick, Facebook, Twitter και άλλες, έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται χρήση των cookies των ανωτέρω υπηρεσιών. Το rizopoulos-coffee.gr δύναται να κάνει χρήση και άλλων υπηρεσιών που δεν αναφέρονται παραπάνω και λόγω της φύσης του διαδικτύου δεν είναι πάντα δυνατόν η παραπάνω λίστα να είναι ενήμερη.

Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο επισκέπτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookies ο επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του rizopoulos-coffee.gr.

Για να μην λαμβάνετε στοχευμένες διαφημίσεις (remarketing) που βασίζονται στη δραστηριότητα του επισκέπτη (δεν περιέχουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες) στο rizopoulos-coffee.gr παρακαλείστε όπως ζητήσετε εξαίρεση (opt out) στη σελίδα DoubleClick opt-out ή στη σελίδα Network Advertising Initiative opt-out.

Προσωπικές Πληροφορίες

Λόγω της φύσης του διαδικτύου και του τρόπου που διενεργείται το ηλεκτρονικό εμπόριο, το rizopoulos-coffee.gr (ηλεκτρονικό κατάστημα), απαιτεί προσωπικές πληροφορίες, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση και στο πρόσωπο κάθε χρήστη/πελάτη. Οι πληροφορίες αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για οιονδήποτε άλλο σκοπό. Ειδικότερα μεταξύ του rizopoulos-coffee.gr και του πελάτη συμφωνούνται ρητά και ανεπιφύλακτα τα ακόλουθα:

Tο rizopoulos-coffee.gr δηλώνει και ο πελάτης αποδέχεται ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από το rizopoulos-coffee.gr και αφορούν τον πελάτη θα χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση του αιτήματός του δηλαδή την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης καθώς και την ενημέρωσή του γύρω από τις μελλοντικές προσφορές και διαφημιστικές ενέργειες του rizopoulos-coffee.gr.

Αποδέκτης των στοιχείων αυτών είναι το rizopoulos-coffee.gr καθώς και κάθε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που απαιτείται στα πλαίσια της συναλλαγής καθώς και κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο στο οποίο βάσει της κείμενης νομοθεσίας είναι υποχρεωμένο ή δικαιούται να ανακοινώνει τα στοιχεία το rizopoulos-coffee.gr, βάσει συγκατάθεσης του πελάτη, νόμου ή δικαστικής απόφασης.

Tο rizopoulos-coffee.gr δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / προσωπικών δεδομένων θα χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Το rizopoulos-coffee.gr θα διαγράφει τα στοιχεία αυτά από το αρχείο του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ύστερα από αίτημα του πελάτη που θα διατυπωθεί εγγράφως προς το rizopoulos-coffee.gr.

Ο πελάτης απευθυνόμενος εγγράφως προς το rizopoulos-coffee.gr έχει δικαίωμα ενημέρωσης για τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από αυτό, δικαίωμα αντίρρησης και διόρθωσης αυτών καθώς και δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν οποτεδήποτε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν).

Tο rizopoulos-coffee.gr λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια του απορρήτου των επικοινωνιών του χρήστη/πελάτη και των μεταδιδομένων πληροφοριών και δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εντούτοις το rizopoulos-coffee.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και τη σχετική οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του rizopoulos-coffee.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που το rizopoulos-coffee.gr καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις.

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι) με εταιρεία Courier. Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 – 16:00. Για παραγγελίες στην επαρχία οι παραδόσεις γίνονται κατά 95% πριν τις 12:00 μμ.

Για παραγγελίες από 10€ και πάνω η αποστολή της παραγγελίας γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Αντικαταβολή Μετρητοίς (ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδος). Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρεία Courier και πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.
  2. Δυνατότοτα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, mastercard, maestro, American Express, Diners και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Ο καταναλωτής/πελάτης δίνει τη συγκατάθεση του – ότι για να ολοκληρώσει τις Συναλλαγές του με χρήση των δυνατοτήτων των Υπηρεσιών της Alpha Bank – για την τήρηση αρχείου που περιέχει προσωπικά δεδομένα και στοιχεία συναλλαγών που αφορούν στις Συναλλαγές αυτές, καθώς και για την επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της διαβίβασης, των στοιχείων αυτών σε τρίτους προς εκτέλεση των Συναλλαγών του. Επίσης, ο πελάτης δίνει τη συγκατάθεση του για τη γνωστοποίηση των στοιχείων και του περιεχομένου της επικοινωνίας μεταξύ τους στη Alpha Bank, τους Οργανισμούς και τις Τράπεζες έκδοσης Καρτών, αλλά και τις αρμόδιες εποπτικές, αστυνομικές και δικαστικές αρχές, με σκοπό την εκτέλεση της παρούσης και την πρόληψη και καταστολή αξιόποινων πράξεων.

Ασφάλεια πληρωμών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Επιστροφή Προϊόντων

  • Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθούμε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]).
  • Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον: α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 5 ημερολογιακές ημέρες, β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. (Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής).

Σε κάθε από τις 2 παραπάνω περιπτώσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 5 ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των αγαθών ή προκειμένου περί παραγγελίας στην οποία περιλαμβάνονται πολλά παραδιδόμενα χωριστά τεμάχια, του τελευταίου τεμαχίου.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μία ξεκάθαρη δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομειού στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, χωρίς τούτο να είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε επίσης από την ιστοσελίδα μας rizopoulos-coffee.gr να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε ηλεκτρονικώς το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης ή οποιαδήποτε άλλη ξεκάθαρη δήλωση. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, θα σας διαβιβάσουμε χωρίς καθυστέρηση στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση επιβεβαίωση λήψης της υπαναχώρησής σας.

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης

(συμπληρώστε και επιστρέψτε το παρόν έντυπο μόνο εάν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση)

  • Προς [επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου]:
  • Γνωστοποιώ με την παρούσα ότι υπαναχωρώ από τη σύμβαση πώλησης των ακόλουθων αγαθού/ών
  • Που παραγγέλθηκε(−αν) στις
  • Όνομα καταναλωτή(−ών)
  • Διεύθυνση καταναλωτή
  • Ημερομηνία

Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών

Βάσει της νέας Ευρωπαϊκής Οδηγίας 11/2013 που ενσωματώθηκε στην Ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ70330/2015 και αφορά στην εξωδικαστική επίλυση καταναλωτικών διαφορών μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων, ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον Φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών ODR για την επίλυση διαφορών στις online συναλλαγές με το Κατάστημα. Για να κάνετε χρήση πατήστε εδώ.

Αποκλειστική Διανομή

ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΦΕ
ΣΤΡΕΪΤ 1, ΑΘΗΝΑ, 10551, ΕΛΛΑΔΑ
ΑΦΜ: 094418084 ΔOY: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

Στοιχεία Επικοινωνίας

210 32 18 428 /  210 32 14 558
Δευτέρα – Σάββατο: 08.00-15.00.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Αυγόυστου, 2017